top of page

FAQ

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor België:

* Bpost I aan huis: €6,5 met track & trace.

* Bpost I afhaalpunt: €5,5. We nemen het afhaalpunt die het dichtst bij uw adres aansluit. Aankomsttijd is telkens max. 3 werkdagen na het verwerken van de bestelling.

* Postzegelverzending (op risico van de klant): €4. Aankomsttijd tot 7 werkdagen na het verwerken van de bestelling. Een bestelling van €50 of meer, dan is de verzendkost binnen België GRATIS. 

De verzendkost naar het buitenland bedraagt, afhankelijk van het land der bestemming min. €7,5 - €10,50 en is GRATIS bij een bestelling vanaf €85.

Kent u een goedkopere, maar veilige manier van 

verzenden naar het buitenland? Laat het ons weten. We zoeken voortdurend naar voordeligere tarieven om jullie zo goed mogelijk te helpen

Opgelet! Het aantal dagen verzendtijd gaat in vanaf het moment van verzending, en niet het plaatsen van de bestelling.

Kan ik mijn bestelling komen afhalen?

Uiteraard. Bij het afrekenen geef je aan: 'afhalen te Brugge' en Ishah contacteert je kort daarna om verder af te spreken.

Hoe maak ik een afspraak om juweeltjes te passen?

U stuurt via het contactformulier of een privé bericht op sociale media uw gegevens door + de datum & tijd van uw keuze. Wij contacteren u kort daarna om definitief af te spreken. 

Hoe lang duurt de leveringstermijn?

 

Afhankelijk van het besteltijdstip en de bestemming kan dit tot 3 werkdagen duren voor België, 7 werkdagen voor NL, Lu & F en iets langer voor Spanje, maar ook wij houden van een vlotte afhandeling dus we werken ten allen tijde naar een snelle verwerking (binnen de 24u) van uw bestelling. Indien, door welke reden ook, dit niet het geval zou zijn wordt u hierover gecontacteerd.

Hoe gaat de betaling?

Via het winkelmandje kunt u uw bestelling afrekenen. Er kan ook een bestelling geplaatst worden via privé bericht op onze socials (fb & IG), dan contacteren wij u persoonlijk om de betaling af te handelen. Indien u ter plaatse uw bestelling komt ophalen, kan er vooraf worden betaald via overschrijving, cash of via Payconiq worden afgerekend. 

Hoe kan ik een juweel op maat bestellen?

 

U stuurt door welk juweel u graag aangepast of gemaakt wil hebben en wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Bij maatwerk werken wij heel transparant en overleggen we ten allen tijde met de klant. Daardoor vragen wij vooraf een voorschot voor we starten met een opdracht. U krijgt altijd een foto van het eindresultaat ter goedkeuring, daarom dat maatwerk niet kan omgewisseld of teruggenomen worden.

Zijn de oorringen nikkelvrij?

Zeker, alle gebruikte materialen zijn nikkel-, lood- en cadmiumvrij. 

Hoe onderhoud ik mijn oorringen?

 

1) bewaar elk juweel afzonderlijk, afgesloten en in een droge omgeving;

2) gebruikt u bodylotion, parfum of crèmes, wacht dan 10 min voor het aanbrengen van uw juwelen tot alles goed in de huid is ingedrongen;

3) doe je oorbellen uit voor het sporten, sauna, enz...;

4) oppoetsen kan met lauw water, klein beetje afwasproduct en een zachte doek.

Kan ik retourneren?

U kan uw bestelling terugsturen indien deze in originele 

verpakking en onbeschadigd is en dit binnen de 14 dagen. U kan ruilen voor een ander juweel of een tegoedbon vragen. Graag wel een seintje vooraf om misverstanden te vermijden.

Sales of artikelen uit de outlet worden niet teruggenomen. 

Wat bij tevreden of onvoorziene omstandigheden?​

We zijn ten allen tijde bereikbaar via alle kanalen. 

U kan ons contacteren via het contactformulier, mail, onze socials,... moest u over the moon zijn van uw bestelling of misschien toch een ieniemienie probleempje ondervinden. 

We bekijken met de nodige aandacht uw vraag en doen ons uiterste best om, in de mate van het mogelijke, een passende oplossing aan te bieden. 

Andere vragen/opmerkingen?

Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

bottom of page