Veelgestelde vragen 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Standaardverzendkost binnen België bedraagt €3 via postzegelverzending of €4,50 via Bpost track & trace 24u.

Is uw bestelling €50 of meer dan is de verzendkost, binnen België, gratis.

Verzending naar Nederland, Luxemburg of Frankrijk is altijd met track & trace zodat u uw pakje veilig en met zekerheid ontvangt. De verzendkost bedraagt €10 en is gratis bij een bestelling vanaf €85.

Versturen naar Spanje komt op €17, op te volgen met track & trace en gratis bij een bestelling van €120.

U kan zelf aanduiden op de betaalpagina welke verzendmogelijkheid u verkiest. Let op: Nak'it Creations heeft geen controle over het verder verloop van de verzending en is bij postzegelverzending niet verantwoordelijk voor latere levering of verlies van het pakket. 

Ophalen na afspraak te Brugge of Knesselare (België) is uiteraard ook mogelijk.

Hoe maak ik een afspraak om juweeltjes te passen?

U stuurt via het contactformulier of een privé bericht  op sociale media uw gegevens door + de datum & tijd van uw keuze. Wij contacteren u kort daarna om definitief af te spreken.

Hoe lang duurt de leveringstermijn?

 

Afhankelijk van het besteltijdstip en de bestemming kan dit tot 3 werkdagen duren voor België, 5 werkdagen voor NL, Lu & F en iets langer voor Spanje. maar ook wij houden van een vlotte afhandeling dus we gaan ten allen tijde voor een snelle verzendprocedure. Indien, door welke reden ook, dit niet het geval zou zijn wordt u ten allen tijde hierover gecontacteerd.

Hoe gaat de betaling?

Via het winkelmandje kunt u uw bestelling afrekenen. Er kan ook een bestelling geplaatst worden via onze social media accounts, dan contacteren wij u persoonlijk om de betaling af te handelenIndien u op afspraak uw bestelling komt ophalen, kan er vooraf worden betaald via overschrijving, cash worden afgerekend of contactloos via de Payconiq bancontact app

Hoe kan ik een juweel op maat bestellen?

 

U stuurt ons door welk juweel u graag gemaakt wil hebben, wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Bij maatwerk werken wij heel transparant en overleggen ten allen tijde met de klant. Daardoor vragen wij vooraf een voorschot voor we starten met een opdracht. U krijgt ten allen tijde een foto van het eindresultaat ter goedkeuring, daarom dat we maatwerk niet meer terugnemen achteraf.

Kan ik retourneren?

U kan uw bestelling terugsturen indien deze in originele 

verpakking en onbeschadigd is en dit binnen de 14 dagen. U kan ruilen voor een ander juweel of een tegoedbon vragen.

Let op! Sales of juwelen uit de outlet worden niet teruggenomen. Graag wel een seintje vooraf om misverstanden te vermijden.

Hoe onderhoud ik mijn it-juweel?

  • bewaar elk juweel afzonderlijk;

  • bewaar ze in een droge omgeving;

  • gebruikt u bodylotion, parfum of crèmes, wacht dan 10 min voor het aanbrengen van uw juwelen tot alles goed in de huid is ingedrongen;

  • oppoetsen kan met lauw water, klein beetje afwasproduct en een zachte doek. Indien het gaat om 925 zilver dan is zilverpoets uiteraard aangewezen.

Wat bij onvoorziene omstandigheden?

Wij zijn ten allen tijde bereikbaar. U kan ons contacteren via mail, sociale media,...bij onvoorziene problemen. We bekijken met de nodige aandacht uw vraag of wat er verkeerd is gelopen en doen ons uiterste best om, in de mate van het mogelijke, een passende oplossing aan te bieden.

Andere vragen/opmerkingen?

Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

fullsizeoutput_4e3.jpeg