Veelgestelde vragen 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Standaardverzendkost binnen België bedraagt €3 via postzegelverzending of €4,50 via Bpost track & trace 24u.

U kan zelf aanduiden op de betaalpagina welke verzendmogelijkheid u verkiest. Let op: Nak'it Creations heeft geen controle over het verder verloop van de verzending en is bij postzegelverzending niet verantwoordelijk voor latere levering of verlies van het pakket. 

Is uw bestelling €50 of meer dan is de verzendkost, binnen België, gratis. Ophalen na afspraak te Brugge of Knesselare is uiteraard ook mogelijk.

Hoe maak ik een afspraak om juweeltjes te passen?

U stuurt via het contactformulier of een pb op sociale media uw gegevens door + de datum & tijd van uw keuze. Wij contacteren u kort daarna om definitief af te spreken.

Hoe lang duurt de leveringstermijn?

 

Afhankelijk van het besteltijdstip en de bestemming kan dit tot 3 werkdagen duren, maar ook wij houden van een vlotte afhandeling dus we gaan voor een snelle verzendprocedure. Indien, door welke reden ook, dit niet het geval zou zijn wordt u ten allen tijde hierover gecontacteerd.

Hoe gaat de betaling?

Via het winkelmandje kunt u uw bestelling afrekenen. Er kan ook een bestelling geplaatst worden via onze social media accounts, dan contacteren wij u persoonlijk om de betaling af te handelenIndien u op afspraak uw bestelling komt ophalen, kan er vooraf worden betaald via overschrijving, cash worden afgerekend of contactloos via de Payconiq bancontact app

Kan ik retourneren?

U kan uw bestelling terugsturen indien deze in originele 

verpakking en onbeschadigd is en dit binnen de 14 dagen. U kan ruilen voor een ander juweel of een tegoedbon vragen.

Let op! Sales of juwelen uit de outlet worden niet teruggenomen. Graag wel een seintje vooraf om misverstanden te vermijden.

Hoe onderhoud ik mijn it-juweel?

  • bewaar elk juweel afzonderlijk;

  • bewaar ze in een droge omgeving;

  • gebruikt u bodylotion, parfum of crèmes, wacht dan 10 min voor het aanbrengen van uw juwelen tot alles goed in de huid is ingedrongen;

  • oppoetsen kan met lauw water, klein beetje afwasproduct en een zachte doek. Indien het gaat om 925 zilver dan is zilverpoets uiteraard aangewezen.

Wat bij onvoorziene omstandigheden?

Wij zijn ten allen tijde bereikbaar. U kan ons contacteren via mail, sociale media,...bij onvoorziene problemen. We bekijken met de nodige aandacht uw vraag of wat er verkeerd is gelopen en doen ons uiterste best om, in de mate van het mogelijke, een passende oplossing aan te bieden.

Andere vragen/opmerkingen?

Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

0
fullsizeoutput_4e3.jpeg

Verzendkosten GRATIS (binnen België) vanaf €50.

Ophalen mogelijk te Brugge of Knesselare NA afspraak

 

Nak'it Creations

Brugse Steenweg 300, 8000 Brugge

nakitcreations@gmail.com 

0497/32 25 81   -  0498/79 79 09 

BE0719.524.125

- Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.
BTW niet toepasselijk.-

 

© 2019 Nak'it Creations. 

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon