top of page

FAQ

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor België:

* Bpost I aan huis: €6,5 met track & trace.

* Bpost I afhaalpunt of cube: €5,5. Het afhaalpunt of de cube die het dichtst bij uw adres aansluit wordt geselecteerd, tenzij u bij 'opmerkingen' anders laat weten. 

* Postzegelverzending (op risico van de klant): €4. Aankomsttijd kan varieren tussen de 3 tot 7 werkdagen na het verwerken van de bestelling. Bij een bestelling van €50 of meer is de verzendkost binnen België GRATIS. 

De verzendkost naar het buitenland bedraagt, afhankelijk van het land der bestemming min. €7,5 - €10,50 en is GRATIS bij een bestelling vanaf €85.

Kent u een goedkopere, maar even veilige manier van 

verzenden naar het buitenland? Laat het zeker weten.

Opgelet! Het aantal dagen verzendtijd gaat in vanaf het moment van verzending, en niet het plaatsen van de bestelling.

Kan ik mijn bestelling komen afhalen?

Uiteraard. Bij het afrekenen geeft u aan: 'afhalen te Brugge' en ik contacteer u kort daarna om verder af te spreken.

Hoe maak ik een afspraak om juweeltjes te passen?

U stuurt via het contactformulier of een privé bericht op sociale media uw gegevens door + de datum & tijd van uw keuze. U wordt kort daarna gecontacteerd om definitief af te spreken. 

Hoe lang duurt de leveringstermijn?

 

Afhankelijk van het besteltijdstip en de bestemming kan dit tot 3 werkdagen duren voor België, 7 werkdagen voor NL, Lu & F en iets langer voor Spanje, maar ook ik hou van een vlotte afhandeling (binnen de 24u) van uw bestelling. Indien, door welke reden ook, dit niet het geval zou zijn wordt u hierover gecontacteerd.

Hoe gaat de betaling?

Via het winkelmandje kunt u uw bestelling afrekenen, maar er kan ook een bestelling geplaatst worden via mail of privé bericht (fb & IG), Indien u ter plaatse uw bestelling komt ophalen, kan er vooraf worden betaald via overschrijving, cash of via Payconiq worden afgerekend. 

Hoe kan ik een juweel op maat bestellen?

 

U stuurt door welk juweel u graag aangepast of gemaakt wil hebben en samen met u worden de mogelijkheden bekeken. Bij maatwerk wordt er heel transparant gewerkt en ten allen tijde met u overlegd. Daardoor vragen wij vooraf een voorschot voor we starten met een opdracht. U krijgt ook altijd een foto van het eindresultaat ter goedkeuring, daarom dat maatwerk niet kan omgewisseld of teruggenomen worden.

Zijn de oorringen nikkelvrij?

Zeker, alle gebruikte materialen zijn nikkel-, lood- en cadmiumvrij. 

Hoe onderhoud ik mijn oorringen?

 

1) bewaar elk juweel afzonderlijk, afgesloten en in een droge omgeving;

2) gebruikt u bodylotion, parfum of crèmes, wacht dan 10 min voor het aanbrengen van uw juwelen tot alles goed in de huid is ingedrongen;

3) doe je oorbellen uit voor het sporten, sauna, enz...;

4) oppoetsen kan met lauw water, klein beetje afwasproduct en een zachte doek.

Kan ik retourneren?

U kan uw bestelling terugsturen indien deze in originele 

verpakking en onbeschadigd is en dit binnen de 14 dagen. U kan ruilen voor een ander juweel of een tegoedbon vragen. Graag wel een seintje vooraf om misverstanden te vermijden.

Sales of artikelen uit de outlet worden niet teruggenomen. 

Wat bij tevreden of onvoorziene omstandigheden?​

U kan contact opnemen via het contactformulier, mail, Fb of IG,... moest u over the moon zijn van uw bestelling of misschien toch een ieniemienie probleempje ondervinden. 

Met de nodige aandacht wordt uw vraag dan bekeken om, in de mate van het mogelijke, een passende oplossing aan te bieden. 

bottom of page