top of page

De verkoper:

De webwinkel Nak'it Creations (BE0719.524.125) is gevestigd in België, Brugse Steenweg 300, 8000 Brugge. Telefoonnummer: 0497/322 581, e-mailadres: nakitcreations@gmail.com

Toepassing:

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen:

De prijzen vermeld op de website zijn in euro's, exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze online aangeboden worden en op de dag dat de bestelling wordt geplaatst. Alle prijzen gelden per paar, tenzij anders aangeduid. Nak'it Creations kan niet aansprakelijk gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bv als gevolg van kennelijke invoer- , inzet- of drukfouten. De verzendkosten worden berekend op basis van de tarieven van Bpost. Voor België bieden we Bpost verzending aan om u nog beter van dienst te zijn. U kan kiezen tussen 'aan huis', 'afhaalpunt' of postzegelverzending. U kan er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen te Brugge. Bij het plaatsen van de bestelling kan u doorgeven op welk moment u dit wenst af te halen en waar. Wij verzenden ook naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.

Bestelling:

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van uw bestelling en de totale kostprijs. Mocht er een foutje zijn geslopen in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer voorradig, dan krijgt u daar binnen de dag bericht van. Speciale bestellingen, zoals op maat gemaakte juwelen, gepersonaliseerde artikelen en dergelijke worden pas na het betalen van een voorschot gemaakt en worden achteraf niet terug genomen. Nak'it Creations werkt heel transparant en overlegt tot aan de laatste fase met de klant om verrassingen achteraf te vermijden.

Levering:

Nak'it Creations probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het onderdeel hieronder (Leveringstermijn) proberen we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze zijn echter indicatief en worden enkel als aanwijzing gegeven. Nak'it Creations kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen buiten onze wil om. De koper bezorgt Nak'it Creations het leveringsadres. Indien dit fout blijkt te zijn valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten aangerekend worden. Wanneer de bestelling goed bij ons is vertrokken, maar bij de verzendpartner (Bpost) wordt kwijtgeraakt, dan zal Nak'it Creations tussenkomen bij het verloren gaan van het pakketje, muv de verzendmethode 'postzegelverzending' en tenzij door de verzendpartner wordt aangegeven dat het pakket goed werd afgeleverd, adhv de traceercode.

Leveringstermijn:

Nak'it Creations levert in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Spanje. Vanaf het moment dat we uw bestelling ontvangen wordt uw pakje verzendklaar gemaakt. Verzending in België wordt door de postbode tussen 3 en 7 werkdagen aangeboden. Nak'it Creations kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen door Bpost. Voor Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje is dit uiteraard langer. Nak'it Creations is ten allen tijde bereikbaar voor vragen hieromtrent. Overeenkomstig de wet "Kopen op afstand" bedraagt de maximale levertijd 30 dagen, tenzij anders overeengekomen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de 30 dagen terugbetaald.

 

Garantie:

Als zich een probleem voordoet met een artikel dat u rechtstreeks hebt aangekocht bij Nak'it Creations en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van 14 dagen na ontvangst.  Deze vervalt indien u zelf probeert herstellingen aan te brengen of indien het gaat om een artikel die doorverkocht wordt. Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze kan natuurlijk zijn en is afhankelijk van de zuurtegraad van uw huid.

 

Afzien van uw verkoop:

U hebt als consument het recht om ons mee te delen dat u afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn. Indien u zich op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur dan een mail naar nakitcreations@gmail.com en verstuur de items op eigen risico en kosten terug naar: Nak'it Creations, Brugse Steenweg 300, 8000 BRUGGE. Vanaf wij de items hebben ontvangen, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort. Retourzending van artikelen in uitverkoop (sales/outlet), op maat gemaakte juwelen of cadeaubonnen worden niet geaccepteerd.

Diverse:

Door een bestelling te plaatsen verklaart u ouder dan 18 jaar te zijn. Bestellen bij Nak'it Creations vereist dat u ons uw klantengegevens bezorgt. Nak'it Creations gebruikt deze gegevens voor de administratie van uw bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen en het opvolgen van betalingen. Uw gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Als koper hebt u steeds recht op inzage en verbetering van uw gegevens. Op verzoek (nakitcreations@gmail.com) zal Nak'it Creations uw gegevens uit de database verwijderen. Indien er vragen zijn over deze privacy statement kan u ons hierover contacteren.  

 

bottom of page