top of page

ABOUT 'it,  about NC

IMG_5506.JPG

Hey you!

 

Welkom bij Nak'it Creations, een online juwelenwinkeltje waar de passie voor (handmade or -picked) oorringen voorop staat. Waarom? Because earrings always fit!

Ik pas letterlijk nog in oorringen van 20kg geleden 🤩, in tegenstelling tot mijn kleren...😅

 

In 2019 doopten Thalita en ik onze blingbaby 'Nak'it Creations' omdat het niet alleen de initialen bevatte van onze beide voornamen  (Ishah & Thalita = "it") maar ook verwijst naar  "sieraden/juwelen" in de Bosnische taal.

Vandaag is Nak'it Creations a one woman show. Eentje naar horen zeggen "vol passie, zorg & warme hartelijkheid".

Een flink uit de hand gelopen hobby, maar vooral een extra #kleingelukske naast al dat ander schoons in het leven.

Ik hou van collecties die vallen onder de noemer 'stijlvol & tijdloos' met een speels vleugje kleur. Stuks die jouw innerlijke sparkle naar buiten brengen, een verlenging van wie jij écht bent en je oprecht doen goed voelen over jezelf.

De handmade oorringen worden vervaardigd uit kwalitatieve materialen, zoals RVS, gerecycleerd hout, resin/kunsthars,  natuursteen en sparkling (swarovski) kristallen.

De handpicked juweeltjes worden met de allergrootste zorg en het meest kritische oog uitgekozen en moeten voldoen aan alle eisen die ik als klant ook zou hebben. 

Wist je trouwens dat elk item die in de webshop komt, eerst persoonlijk wordt getest & approved? Ik kan je dan ook alle details over de lengte, gewicht en draagkracht geven.

Oh, en alle juwelen zijn  100% nikkel-, lood- en cadmiumvrij! Geen allergietjes dus 😉

NC is een webshop zonder fysieke winkel. Wil je toch liever alles eens zien, voelen, beleven? Ontdek dan zeker de allerleukste verkooppunten, die ik de mijne mag noemen, in Vlaanderen.

 

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het bestellen?

Let me know! 

Veel liefs & happy vibes,

Ishah 

bottom of page